Over ons

Op winkelen.nl vind je een groot aanbod webshop artikelen om te vergelijken. Dagelijks verzamelen wij van meer dan 100 webshops de artikelen die online te koop zijn. We linken je door naar de winkel waar je het product kunt aanschaffen. Vind eenvoudig dames, heren en kinderen van de populairste merken en webwinkels. Daarnaast vergelijken we de prijzen van dezelfde artikelen bij diverse webshops. Op die manier kun jij op de meest voordelige manier dat favoriete artikel te kopen. Om jou te helpen bij de zoektocht naar online shoppen bieden we je de mogelijkheid om te zoeken op prijs, merk, kleur, webshop en/of categorie.

Om misverstanden te voorkomen:

  • Winkelen.nl is geen webshop, maar een zoekmachine voor artikelen;
  • Je koopt je artikelen bij de betreffende webshop, niet bij Winkelen.nl;
  • Winkelen.nl verzend geen artikelen en heeft geen artikelen op voorraad.

Betrouwbaarheid van winkelen.nl

Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Vooraf selecteren wij onze partners aan de hand van een aantal belangrijke criteria:

  • Zo zijn alle aangesloten webshops voorzien van het keurmerk 'Thuiswinkel waarborg' of 'Webshop keurmerk';
  • Je besteld rechtstreeks bij de partner van Winkelen.nl waardoor betaalgegevens niet bij ons bekend zijn. Zij verzorgen de beveiligde betaling en afhandeling van je bestelling;
  • Prijzen, maten en beschikbaarheid van de aangesloten webshops worden dagelijks door ons geüpdatet;

Reviews over Winkelen.nl

Heb jij een positieve of negatieve ervaring met Winkelen.nl? Wij horen het graag. Laat een review achter op Ervaringensite.nl. Alle ervaringen zijn belangrijk voor ons. Alle feedback wordt gebruikt om de site en gebruikerservaring te verbeteren.

Disclaimer

We krijgen de informatie over de artikelen, zoals de omschrijving en de prijs, aangeleverd van de webshops. Wij proberen uiteraard altijd deze informatie correct weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. De gemelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Informatie over de betaalmethoden, leveringswijze, het bestelproces en het herroepingsrecht kun je terecht bij de webshop die het product aanbiedt. Deze informatie proberen wij echter zoveel als mogelijk weer te geven bij het vergelijken van de artikelen.

Contact

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Winkelen.nl is onderdeel van Start Small B.V.
Kovel 20
5431 ST Cuijk
KVK 77909208